Tjenester

Tjenester

Rehabilitering

Byggmester Sandseter AS utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle og punkterte vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Gulv

Vi utfører maling, pussing og nylegging av gulv, og har lang erfaring innen dette.

Vinduer

Har du en dugget/punktert rute?

Isolerglass er avhengig av at kantforseglingen er tett. Om denne svikter, vil det hurtig dannes dugg mellom glassene. Slik duggdannelse vil føre til at glassene blir stygge og delvis ugjennomsiktige. Ruten bør da byttes ut før det samler seg vann mellom glassene.

Vi skifter punkterte og knuste ruter, rimelig og effektivt.

Dører

Ved å bytte gamle dører ut med nye dører, vil man få en verdiøkning på boligen. Vi monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Kledning

Byggmester Sandseter AS skifter utvendig kledning for deg, og setter her utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med en gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

Tak

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje.

Ombygging

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, tar vi på oss denne jobben med glede. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Tilbygg og påbygg

Dersom du eier et hus som er for trangt, og du har dårlig plass, kontakt oss! Vi kan hjelpe deg med oppføring av tilbygg som vil gi deg bedre plass.

Oppføring av Nybygg

Byggmester Sandseter AS i fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris. Du vil ha 5 års reklamasjonsrett. Ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A-Å, dersom det er ønskelig. Vi tilbyr nøkkelferdige løsninger.

Du velger hvordan ditt drømmehus skal se ut – du velger design, arkitektur og funksjonalitet. Tenk på at ditt hus vil være ditt hjem i mange år framover.

Terrasse

Byggmester Sandseter AS lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende.

Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Garasje

Byggmester Sandseter AS utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske.

Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske.

Byggmester Sandseter AS kan tilby garasjer laget av førsteklasses materialer, til konkurransedyktige priser.

Tegninger og byggesøknad

Er du usikker på hvordan du skal gå fram med tanke på tegninger og byggesøknader til kommunen? Fortvil ikke. Vi har lang erfaring innen byggesøknader, og vil gjerne hjelpe våre kunder på dette feltet. Ta kontakt for mer informasjon.

Kjøkkenmontering

Byggmester Sandseter AS monterer kjøkkeninnredning. Det er ikke alle som har tid eller kunnskap til å sette opp et kjøkken – det kan være avansert. Derfor tilbyr vi montering av kjøkkeninnredning, fra flatpakkede elementer til ferdig kjøkken, slik at du slipper å gjøre noe. Vi tilbyr rimelige timespriser eller en samlet totalpris, og jobber effektivt.

Etterisolering

Byggmester Sandseter AS utfører etterisolering av de fleste trehus. Mange norske trehus fra før 70-tallet har manglende isolering i yttervegg.

Større bygningsprosjekt

Byggmester Sandseter AS tar oppdrag innen større byggeprosjekt, som skoler, industribygg og kontorlokaler. Vi har erfaring innen dette, og kan operere som en totalentreprenør, hvor vi skaffer til veie alle nødvendige faggrupper.

Kontaktinformasjon

Adresse: Tjuin, 7790 Malm
E-post: kurt@sandseter.no
Mobil: 934 24 220

For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via e-post eller telefon.

Send oss en medling